SALTAT DE LLAGOSTINS AMB MANGO I AMETLLES

Resultat d'imatges de SALTAT DE LLAGOSTINS AMB MANGO I AMETLLES

INGREDIENTS


  1. PREPARACIÓ
  2. 1.Pela les cues de llagostí, i deixa’n les puntes intactes. Pela els mangos, retira la llavor central i talla’l a la juliana. Pela la ceba tendra i la ceba i talla-les també a la juliana. Pela les ametlles. Renta l'alfàbrega, asseca-la i pica-la.
  3. 2.Escalfa una paella gran o wok amb l'oli d'oliva, afegeix-hi les cues de llagostí, la ceba, la ceba tendra i el mango. Salpebra-ho. Salta-ho durant 3 minuts, aboca-hi el whisky i deixa-ho evaporar 1 minut. Afegeix-hi l'alfàbrega i les ametlles, barreja-ho bé i serveix-ho al moment.

Comentarios

Entradas populares