Ir al contenido principal
Buscar
Buscar este blog
LA CUINA I TU
Compartir
Obtener enlace
Facebook
Twitter
Pinterest
Correo electrónico
Otras aplicaciones
junio 13, 2018
SALTAT DE LLAGOSTINS AMB MANGO I AMETLLES
INGREDIENTS
700 g de llagostins
2 mangos
1 ceba tendra
30 g d' ametlles torrades
10 fulles d' alfàbrega
2 cullerades de whisky
2 cullerades d' oli d'oliva
Sal i pebre
PREPARACIÓ
1.
Pela les cues de llagostí, i deixa’n les puntes intactes. Pela els mangos, retira la llavor central i talla’l a la juliana. Pela la ceba tendra i la ceba i talla-les també a la juliana. Pela les ametlles. Renta l'alfàbrega, asseca-la i pica-la.
2.
Escalfa una paella gran o wok amb l'oli d'oliva, afegeix-hi les cues de llagostí, la ceba, la ceba tendra i el mango. Salpebra-ho. Salta-ho durant 3 minuts, aboca-hi el whisky i deixa-ho evaporar 1 minut. Afegeix-hi l'alfàbrega i les ametlles, barreja-ho bé i serveix-ho al moment.
Comentarios
Entradas populares
noviembre 16, 2017
mayo 02, 2018
Comentarios
Publicar un comentario