Resultat d'imatges de paella

Paella de maric

Ingredients


4 gambes
4 escamarlans
4 llagostins 
1 sípia mitjana
16 musclos de roca
16 cloïsses 
1 pebrot verd petit
1 pebrot vermell petit 
400 g d’arròs bomba
1,6 l de fumet de peix  
1 ceba de Figueres
2 grans d’all
2 tomàquets

Preparació

1. Daureu lleugerament els escamarlans, les gambes i els llagostins a la paella. Reserveu-ho. 

2. Talleu la sípia petita i daureu-la a la paella, després retireu-la. 

3. En el mateix oli, daureu-hi els alls i, seguidament, la ceba picada. Deixeu-la coure 30 min a foc molt lent, que caramel·litzi. 
Afegiu-hi els pebrots. Deixeu-ho coure 2 min. 

4. Afegiu-hi el tomàquet ratllat, que es confiti. 

5. Quan el tomàquet sigui ben cuit, afegiu-hi la sípia i enrossiu l’arròs.

7. Porteu a ebullició el fumet i aboqueu-ho al damunt de l’arròs. 
Repartiu-lo i no el torneu a tocar. Saleu-ho. Enforneu-ho 10 min a 200 ºC. 10 Afegiu-hi les gambes, els escamarlans, els llagostins, la closca, i torneu-ho a fornejar 3-4 min. 
Retireu-ho del forn i deixeu-ho reposar.



Comentarios

Entradas populares