Crudités



INGREDIENTS:
Per a les crudités:
-4 pastanagues petites, 1 pebrot vermell, 2 cogombres i unes tiges de fonoll
Per a la salsa de formatge feta:
-100 g de formatge feta, 40 g de rocafort, nous picades i pebre negre
Per a la salsa de cibulet:
-200 g de iogurt grec, cibulet picat, unes tiges de cibulet, sal i pebre blanc
ELABORACIÓ:
Crudités: Peleu i talleu les pastanagues i els cogombres en forma de bastonets. Talleu de la mateixa manera el pebrot.
La salsa de formatge feta: Trossejar i esmicolar el formatge i col·locar-lo en un bol. Afegir les nous i assaonar amb pebre acabat de moldre.
La salsa de cibulet: Barregeu en un bol el iogurt grec amb el cibulet i una mica de sal. Condimentar amb pebre blanc acabat de moldre i decorar amb les tiges de cibulet.

Comentarios

Entradas populares